Bouwman en Van Dijk Houthandel in Putten

Houthandel in Putten. Bent u op zoek naar het mooiste hout in Putten? U hoeft niet verder te zoeken! Bouwman en Van Dijk biedt u het mooiste hout in uw omgeving voor een mooie prijs! Of het nu gaat om Eiken, Douglas, hardhout of Vurenhout, wij bieden u kwalitatief de beste balken en planken. Met onze ervaring bent u zeker van de beste service en het juiste advies.


Houthandel met verstand van duurzaam hout

Houthandel in Putten Bouwman en Van Dijk heeft over de jaren veel kennis opgedaan van verschillende houtsoorten. Wij kunnen u daarom adviseren over de juiste houtsoorten voor alle binnen en buitentoepassingen. Gaat u voor het traditionele en sterke eiken, of toch het meer bestendige Douglas hout? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken zodat uw aanbouw, Hout skelet bouw, schutting, gevel of veranda goed uit de verf komt! Bouwman en Van Dijk denkt met u mee!

Een houthandel in Putten met ruim assortiment

Elk project is anders. U wilt allicht een ander soort hout voor uw gevelbekleding dan voor constructiepalen. Bouwman en Van Dijk levert daarom verschillende soorten hout en heeft een ruime keuze uit producten. Wij helpen u aan mooie, fijn bezaagde en geschaafde planken en balken van Douglas, Vuren of Eikenhout. Tevens hebben wij alles voor uw fundering, Dakbedekking, beschoeiing en aftimmeringen.

Wij zagen het meeste op eigen terrein met een professionele zaagmachine, waardoor we echt maatwerk kunnen leveren. Met zo’n ruim aanbod kunnen wij u altijd van dienst zijn! Vraag voor uw maatwerk eenvoudig uw prijs op via de mail.

Duidelijke afspraken, top service

Als houthandel in Putten willen wij u graag van dienst zijn en u duidelijkheid bieden wanneer u bij ons bestelt. Voor al onze planken, balken en schaaldelen rekenen wij de prijs per meter, zodat u weet waar u aan toe bent. Echter, bij grootschalige afnames krijgt u van ons op aanvraag snel een prijs. Uw kunt de producten bij ons afhalen en thuis brengen met een leen aanhanger van ons. Of zelfs bij u thuis laten bezorgen.

You've just added this product to the cart: