Tuinmeubelen van Eikenhout

Tuinmeubelen van Eikenhout

Eiken is een zeer fraaie, karakteristieke en duurzame houtsoort welke zeer geschikt is voor het gebruik van duurzame tuinmeubelen. Eikenhout wat gebruikt wordt is gedroogd tot een vochtpercentage van ongeveer 15%. De tuinmeubelen van eikenhout zijn geschaafd en geschuurd. Onze meubelen worden onbehandeld geleverd. Houd er rekening mee dat het hout naar verloop van tijd kan verkleuren. Beits voor behandeling is leverbaar in onze webshop.


Bestellen

Bestel uw tuinmeubel van eikenhout online

Bouwman en Van Dijk levert onverwoestbare, massieve eikenhouten tuinmeubelen met een karakteristiek uiterlijk. Bekijk onze webshop om te zien welk meubel er bij uw wensen past. Heeft u vragen of speciale wensen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Picknicktafel van eikenhout

De picknicktafel is niet meer weg te denken in de Nederlandse achtertuin. Tegenwoordig worden de picknicktafels ook veel gebruikt bij bedrijven als lunchtafel in de buitenlucht. Aan deze rechthoekige picknicktafels zit je met gemak met 4 tot 6 personen. Het eiken geeft de picknicktafel een karakteristieke en massieve, stoere look. Het tafelblad is 75 cm hoog en 90 centimeter breed. Met een houtdikte van 6 cm staat er een onverwoestbare picknicktafel. Leverbaar in volgende lengtes: 2 meter, 2,50 meter en 3 meter.

Eikenhouten tuintafel

De op maat gemaakte eiken tuintafel van Bouwman en van Dijk is een luxe tafel van zware kwaliteit. Dit robuuste tuinmeubel is gemaakt van hoge kwaliteit gedroogd eikenhout. De kruispoot geeft een trendy, speels en modern uiterlijk aan deze stoere tafel. Het tafelblad is ongeveer 90 centimeter breed en heeft een dikte van 5-6 cm. Leverbaar in volgende lengtes: 2 meter, 2,50 meter en 3 meter.

Levering door Bouwman en van Dijk

De meubelen worden compleet geleverd en hoeven dus niet meer zelf in elkaar te worden gezet. De complete tuinmeubels kunnen worden afgehaald op onze locatie in Nijkerk. Aanhanger te leen op locatie. Heeft u vragen over ons aanbod tuinmeubelen neem dan contact met ons op via de telefoon of mail ons.

You've just added this product to the cart: