Tuinmeubelen bij Bouwman & van Dijk

Tuinmeubelen bij Bouwman & van Dijk

Niets is mooier dan een robuust houten tuinmeubel in de achtertuin. Hout is een natuurlijk materiaal dat mooi mengt in de omgeving. Bouwman en van Dijk maakt onverwoestbare meubelstukken die jarenlang meegaan. Wij werken met twee soorten hout namelijk Douglas of Eiken. Hieronder vind u meer informatie over de verschillende houtsoorten.


Bestellen

Tuinmeubelen van Douglas hout

Douglas hout behoort tot een van de hardste houtsoorten en is hierdoor uitermate geschikt voor het maken van tuinmeubelen. Het hout wordt daarnaast ook vaak gebruikt voor de bouw van een veranda of als gevelbekleding. Het hout blijft lang mooi onder de diverse weersomstandigheden en heeft een levensduur van 10-15 jaar. Het meubel kan in ieder seizoen buiten blijven staan. Bij aanhoudende warmte bestaat de kans dat er wat hars uit het hout komt lopen, dit is eenvoudig weg te halen. Douglas hout is is vergelijking met eiken een stuk betaalbaarder.

Tuinmeubelen van Eiken hout

Eikenhout heeft een heel eigen, karakteristiek karakter. Daarnaast is eiken erg duurzaam en zal dus lang mee gaan. Een eiken tuinmeubel heeft een levensduur van 15 jaar of langer. Eikenhout bevat in tegenstelling tot Douglas hout geen hars en zal dus ook niet ‘lekken’ tijdens warme zomerdagen. De eiken tuinmeubelen van Bouwman en van Dijk zijn handgemaakt in onze eigen houtzagerij. Met eikenhout kiest u voor degelijke, zware kwaliteit meubelen die jarenlang mee gaan!

Levering tuimeubels door Bouwman en van Dijk

De meubelen worden compleet geleverd en hoeven dus niet meer zelf in elkaar te worden gezet. De complete tuinmeubels kunnen worden afgehaald op onze locatie in Nijkerk. Doorgaans kunnen wij de meubelen binnen 14 werkdagen leveren. Wij hebben geen massaproductie, ieder meubel is handgemaakt en uniek. We hebben een aanhanger te leen op locatie die gebruikt kan worden om het tuinmeubel thuis te brengen.

Heeft u vragen over ons aanbod tuinmeubelen neem dan contact met ons op via de telefoon of mail ons.

You've just added this product to the cart: