Tuinmeubelen van Douglas hout

Tuinmeubelen van Douglas hout

Douglas hout behoort tot een van de hardste houtsoorten, hierdoor is het uitermate geschikt voor het maken van tuinmeubelen zoals picknicktafels maar ook voor de bouw van een veranda. Douglas hout is met zijn weerbestendige eigenschappen het perfecte materiaal voor buitenmeubelen. Onbehandeld is de levensduur van dit hout zo’n 10-15 jaar. Onbehandeld zal het hout na verloop van tijd een blauw/grijze tint aannemen.


Bestellen

Bestel uw Douglas tuinmeubel online

Bouwman en Van Dijk levert Douglas tuinmeubelen van de beste kwaliteit. Het sterke Douglas hout geeft een stoere, robuuste uitstraling aan het op maat gemaakte tuinmeubel. De van nature weerbestendige eigenschappen van dit hout leent zicht perfect voor buitenmeubelen. De tuinmeubelen zijn te bestellen in diverse standaardmaten maar op aanvraag kunnen wij ook grotere meubelen maken. Bekijk onze webshop om te zien welk Douglas meubel bij u past.

Douglas Picknicktafel

Een picknicktafel is ondertussen een echte klassieker in de Nederlandse achtertuin. Ideaal om met de hele familie aan te dineren of gezellig te borrelen met vrienden. Onze stevige picknicktafels zijn gemaakt van Douglas hout uit eigen houtzagerij. De robuuste Douglas tafels zijn geschaafd en geschuurd en in diverse lengtes leverbaar.

Douglas Tuintafel

De tuintafel heeft een trendy kruispoot en krijgt hierdoor een speels en modern uiterlijk. De tuintafel wordt door Bouwman en van Dijk op maat gemaakt en is daarom in verschillende lengtes te bestellen. De tafels zijn geschaafd en geschuurd. Het Douglas hout is een van de sterkste Europese naaldhoutsoorten en zorgt daardoor voor een onverwoestbaar tuinmeubel die in alle jaargetijden buiten kan blijven staan.

Levering tuinmeubels door Bouwman en van Dijk

De meubelen worden compleet geleverd en hoeven dus niet meer zelf in elkaar te worden gezet. De complete tuinmeubels kunnen  worden afgehaald op onze locatie in Nijkerk. Een aanhanger is te leen op locatie. Heeft u vragen over ons aanbod tuinmeubelen neem dan contact met ons op via de telefoon of mail ons.

You've just added this product to the cart: