Bouwman en Van Dijk Houthandel in Nijkerk

Houthandel in Nijkerk. Bent u op zoek naar het beste hout in Nijkerk? Zoek niet verder; Bouwman en Van Dijk levert de hoogste kwaliteit hout in uw omgeving voor de mooiste prijs! Of het nu gaat om Eiken, Douglas, Vuren, hardhout of larikshout, wij bieden u kwalitatief hoogwaardige planken en balken. Met onze ruime ervaring bent u zeker van het juiste advies en de beste service.


Houthandel met verstand van duurzaam hout

Houthandel in Nijkerk Bouwman en Van Dijk heeft over de jaren veel kennis opgedaan van verschillende houtsoorten. Wij kunnen u daarom adviseren over de juiste houtsoorten voor alle binnen en buitentoepassingen. Gaat u voor het traditionele en sterke eiken, of toch het meer bestendige Douglas hout? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken zodat uw aanbouw, Hout skelet bouw, schutting, gevel of veranda goed uit de verf komt! Bouwman en Van Dijk denkt met u mee!

Een houthandel in Nijkerk met ruim assortiment

Elk project is anders. U wilt allicht een ander soort hout voor uw gevelbekleding dan voor constructiepalen. Bouwman en Van Dijk levert daarom verschillende soorten hout en heeft een ruime keuze uit producten. Wij helpen u aan mooie, fijn bezaagde en geschaafde planken en balken van Douglas, Vuren of Eikenhout. Tevens hebben wij alles voor uw fundering, Dakbedekking, beschoeiing en aftimmeringen.

Wij zagen het meeste op eigen terrein met een professionele zaagmachine, waardoor we echt maatwerk kunnen leveren. Met zo’n ruim aanbod kunnen wij u altijd van dienst zijn! Vraag voor uw maatwerk eenvoudig uw prijs op via de mail.

Duidelijke afspraken, top service

Als houthandel in Nijkerk willen wij u graag van dienst zijn en u duidelijkheid bieden wanneer u bij ons bestelt. Voor al onze planken, balken en schaaldelen rekenen wij de prijs per meter, zodat u weet waar u aan toe bent. Echter, bij grootschalige afnames krijgt u van ons op aanvraag snel een prijs. Uw kunt de producten bij ons afhalen en thuis brengen met een leen aanhanger van ons. Of zelfs bij u thuis laten bezorgen.

You've just added this product to the cart: