Bouwman en Van Dijk Houthandel in Zeewolde

Houthandel in Zeewolde. Zoekt u naar het beste hout in Zeewolde voor uw project? Zoekt u niet verder, want u bent aan het juiste adres! Bouwman en Van Dijk verkoopt kwalitatief hoogwaardig hout in uw omgeving voor een mooie prijs! Of het nu gaat om Douglas, Eiken, hardhout of Vurenhout, wij bieden u de beste planken en balken. Met onze ervaring en kennis op het gebied van hout bent u zeker van de beste service en het juiste advies.


Houthandel met verstand van duurzaam hout

Houthandel in Zeewolde Bouwman en Van Dijk heeft over de jaren veel kennis opgedaan van verschillende houtsoorten. Wij kunnen u daarom adviseren over de juiste houtsoorten voor alle binnen en buitentoepassingen. Gaat u voor het traditionele en sterke eiken, of toch het meer bestendige Douglas hout? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken zodat uw aanbouw, Hout skelet bouw, schutting, gevel of veranda goed uit de verf komt! Bouwman en Van Dijk denkt met u mee!

Een houthandel in Zeewolde met ruim assortiment

Elk project is anders. U wilt allicht een ander soort hout voor uw gevelbekleding dan voor constructiepalen. Bouwman en Van Dijk levert daarom verschillende soorten hout en heeft een ruime keuze uit producten. Wij helpen u aan mooie, fijn bezaagde en geschaafde planken en balken van Douglas, Vuren of Eikenhout. Tevens hebben wij alles voor uw fundering, Dakbedekking, beschoeiing en aftimmeringen.

Wij zagen het meeste op eigen terrein met een professionele zaagmachine, waardoor we echt maatwerk kunnen leveren. Met zo’n ruim aanbod kunnen wij u altijd van dienst zijn! Vraag voor uw maatwerk eenvoudig uw prijs op via de mail.

Duidelijke afspraken, top service

Als houthandel in Zeewolde willen wij u graag van dienst zijn en u duidelijkheid bieden wanneer u bij ons bestelt. Voor al onze planken, balken en schaaldelen rekenen wij de prijs per meter, zodat u weet waar u aan toe bent. Echter, bij grootschalige afnames krijgt u van ons op aanvraag snel een prijs. Uw kunt de producten bij ons afhalen en thuis brengen met een leen aanhanger van ons. Of zelfs bij u thuis laten bezorgen.

You've just added this product to the cart: